Webstránka icubebrand.sk používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácie vo VOP a v Ochrane dát.

iCube Sters - Okuliare s filtrom modrého svetla pre tvoje zdravie

Ak častokrát žmurkáš pred monitorom, a proti tomu si ešte nič neurobil, je na čase, aby si začal konať. Nikam nemusíš ísť, my si posvietime na možné príčiny tohto príznaku. Dokonca ti nájdeme aj riešenie, nakoľko zdravé oči sú ozajstným pokladom pre človeka. Našimi okuliarmi na počítač ti neponúkame len riešenie ale zároveň aj trendový vzhľad, lebo sa držíme nášho motta: „Fashion is life” (móda je život).

Zoradiť podľa:

Jöjjenek a beígért lehetséges okok:

Gyakran hunyorogsz, aminek lehet az oka, hogy viszonylag sötétben vagy, ezért nem látod rendesen az iratokat, amit kezelsz, de még a monitort sem. Valószínű azért kell gyakran erősebben koncentrálnod, mert a képernyő több órás bámulása kifárasztja a szemed. Vélhetően nem is pislogsz eleget, ezért a szemedet kevesebb könny éri, így teljesen kiszárad. Bevörösödik, fáj, szúr és ég a szemed. Ez is mind a kiszáradás jele. Nem is gondolnád, de a fejed is gyakran emiatt fájhat. Amit meg végképp nem gondoltál volna, olyan láthatatlan erő károsítja a szemed órákon át, amit csak bizonyos eszközök segítségével tudsz kiszűrni.

Érdekel a megoldás?

Ha nincs szervi szemproblémád, és a fenti lehetséges okok közül tapasztaltál már legalább egyet is, akkor az ajánlatunk megoldást jelenthet a számodra. Egy olyan szemüveget kínálunk, ami kék fény szűrő réteggel van bevonva, mégsem sötétíti el a lencsét, tehát nem napszemüvegről beszélünk. Egy iCube szemüveg viselése nagyszerű megoldás a lakásban vagy munkahelyen a kék fény védelemre.

Nem csak a szabadban ér az UV sugárzás és a kék fény?

Hát sajnos nem csak ott. A sok elektronikai berendezés és a digitális kijelzők mind kék fényt bocsátanak ki. Nézz szét magad körül! A képernyőkön és a kijelzőkön kívül különböző apró fények is körbe vesznek, mint például a kapcsolók éjszakai fénye, a TV és a beltéri egység és a digitális óra készenléti gombjának fénye.

Mit tud az iCube Sters szemüveg?

A monitor szemüveg kiszűri a kijelzőkből áradó kék fényt, a speciálisan erre a célra kifejlesztett lencse segítségével, ami hosszú távon a segítségedre lesz a kék fény védelemben. Strapabíró, mert nem esik kár benne néhány apró balesettől. A lencse nem karcolódik, a tisztánlátást pedig a tükröződésmentesség biztosítja. A vonatkozó szabványoknak is tökéletesen megfelel az UV400 védelem miatt. Kék fény szűrő bevonata biztosíthatja számodra az egészséges látást.

A gamer szemüvegként is alkalmazható iCube Sters szemüveg kerete unisex kivitelű. Viselőjéhez alkalmazkodik, tehát egy férfi számára is tökéletes választás. Viseld a munka közben, vagy akár szórakozás közben, nem fogja az orrnyergedet, sem a füledet terhelni. Könnyed, szó szerint pehelykönnyű monitor szemüvegről van szó, ami 5 divatos színben kapható. Tehát nem csak kényelmes, de modern és trendi is, ami a férfiak számára is fontos.

Ajándék a minőség színvonalához mérten

Olyan minőségi monitor szemüveget kínálunk, amihez természetesen modern szemüvegtok is dukál, amely PU bőr bevonatával emeli a szemüveg értékét. Persze a tisztán tartás is fontos követelmény, ezért egy hatékony mikroszálas kendőt és egy puha tasakot is küldünk ajándékba. A korona az egészre, hogy logózott dobozban szállítjuk, tehát ha ajándéknak szánod, már az átadáskor látható lesz az ajándékod minőségi volta.

Válassz és élvezd a szabad szemlélődés örömét!

Na začiatok stránky